Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

ANWB camping

Camping de Pampel mag met recht een ANWB camping genoemd worden! Onze camping is door de ANWB met een 9,1 beoordeeld. Deskundige en onafhankelijke campinginspecteurs hebben onze camping beoordeeld op het gebied van Sanitair, Terrein, Shops/Horeca, Zwemmen en Ontspanning. Daarnaast krijgen wij ook op Zoover een 8,1. 

Op onze sfeervolle ANWB camping kan jong en oud zich prima vermaken. Zo vindt u onder meer zwembaden, een overdekte speelburcht, een TwinkelTheater en diverse sport- en recreatiemogelijkheden op onze ANWB camping.

ANWB Topcamping

Camping De Pampel behoort tot de top 47 Nederlandse campings met 5 sterren. Hiermee zijn we een ANWB Topcamping. Belangrijke reden voor deze mooie titel zijn de uitgebreide voorzieningen die u op onze 5 sterren camping vindt. Zo zijn er (overdekte) zwembaden, overdekte speeltuin en veel verschillende sportfaciliteiten.

Omgeving ANWB camping de Pampel

Onze camping heeft een ideale ligging, namelijk in het hart van de Veluwe. ANWB camping de Pampel is omringd is door de bossen en heidevelden van de Veluwe. De directe omgeving is zeer natuurrijk en rustig. Op korte afstand zijn twee Nationaal Parken te vinden waar u kunt genieten van rust, ruimte, natuur en vrijheid. Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op onze camping, maar er zijn ook veel leuke uitstapjes te maken met het hele gezin. Vanaf onze gezellige en kindvriendelijke ANWB camping kunt u uitstapjes maken naar onder meer het Dolfinarium, De Apenheul, Paleis 't Loo, Koningin Julianatoren, het Museonder en Burgers Zoo.

ANWB camping

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!