Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Seizoenplaats Veluwe

Van april tot oktober uw eigen vaste plekje

Camping De Pampel is gelegen in Hoenderloo, midden op de mooie Veluwe, en de ideale camping voor uw seizoenplaats Veluwe. De camping is toeristisch van aard, maar ieder jaar vinden steeds meer kampeerders camping De Pampel een mooie camping voor een seizoenplaats Veluwe.

Ieder jaar het zelfde plekje?

Als seizoensgast van deze camping op de Veluwe heeft u een aantal services extra. Heeft u bijvoorbeeld nu een seizoenplaats op de camping, dan heeft u voor volgend jaar als eerste recht op dezelfde seizoensplaats. Deze extra service wordt door alle gasten die op dit moment op de camping een seizoenplaats hebben als zeer prettig ervaren.

Het hele jaar door kamperen op de Veluwe

Camping de Pampel is het gehele jaar door geopend! De seizoenplaatsen zijn doorgaans van 1 april tot 31 oktober beschikbaar. Wel bestaat er de mogelijkheid om tijdens de wintermaanden de caravan te laten staan op uw seizoensplaats op de Veluwe tegen een geringe vergoeding. Het is zelfs mogelijk om ook in de winter te kamperen op de Veluwe! Op onze Wintercamping Veluwe bent u van harte welkom!

Wat houdt een seizoenplaats in bij Veluwe Vakantieparken?

  • Kampeerplaats va. 110m2
  • Incl. 6 amp. (meer amperage op verzoek mogelijk)
  • Incl. toeristenbelasting
  • Incl. 2 personen
  • Dagbezoek voor vrienden & familie 3 euro p.p.
  • 5% korting op winterkamperen
  • Kies zelf uw mooiste plaats!

Kindvriendelijke camping

Veluwecamping de Pampel is een zeer kindvriendelijke camping. Jong en oud kan zich hier dan ook gemakkelijk een heel seizoen vermaken. Van waterpret in het zwembad, klimmen in de speelburcht tot spelen op het all-weather sportveld. Ieder jaar staat er ook een super leuk animatieteam klaar voor de kinderen en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Eigenlijk hoef je de camping niet af. Zelfs de dagelijkse boodschappen kunt u bij ons in de supermarkt doen!

Bekijk alle faciliteiten

Seizoenplaats op de veluwe

Seizoenplaats Veluwe boeken!

Wilt u meer informatie over een seizoenplaats op de Pampel? Bel dan met onze vakantiespecialisten via 055-3781760. Uiteraard bent u van harte welkom om de mooiste seizoenplaats op de Veluwe zelf uit te komen zoeken!

Seizoensplaats boeken!

Welke camping heeft een seizoensplaats op de Veluwe?

De meest geschikte camping op de Veluwe voor seizoensplaatsen is Veluwecamping de Pampel. Als seizoensplaats nemer krijgt u een aantal extra faciliteiten zoals recht op dezelfde plek als vorig jaar.

Meer lezen:

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!