Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Luxe camping

Luxe kamperen is dé trend en wij laten u dan ook graag kennis maken met De Pampel, een kindvriendelijke luxe camping in Hoenderloo. Door de ideale ligging in het hart van de Veluwe kunt u optimaal van de omgeving genieten die zeer rustig en natuurrijk is. 

Faciliteiten luxe camping

Onze luxe camping beschikt over ruime kampeerplaatsen en een uitstekend verzorgd en verwarmd sanitairgebouw. Er zijn diverse sport-, speel- en recreatiemogelijkheden voor jong en oud. De uitgebreide faciliteiten zoals onder meer een zwembad met schuifdak, een buitenbad, een uitstekend restaurant met zonneterras en een ruime supermarkt zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt.

Kamperen met eigen sanitair

Luxe kamperen betekent voor veel mensen dat men de beschikking heeft over eigen sanitair op de kampeerplaats. Verschillende van onze kampeerplaatsen beschikken over deze mogelijkheid. Ook al is de Saniplaza op De Pampel uiterst luxe en wordt deze door onze gasten hoog gewaardeerd, het is zonder twijfel erg prettig om gewoon de hele vakantie te beschikken over uw eigen douche, wasbak en toilet. Op onze luxe camping is dit geen probleem.

Kampeerplaats met privé sanitair boeken

Luxe kamperen met kinderen

Voor de kinderen is er van alles te doen op onze kindvriendelijke camping. Zo kunnen zij spelen in de overdekte speelburcht, creatief bezig zijn in de knutselstal en buiten spelen in de speeltuintjes. Ook is er op een leuk theater te vinden, het TwinkelTheater, waar kinderen de gekste en meest spannende avonturen kunnen beleven.

Nieuwsgierig naar de ruime kampeerplaatsen op onze luxe camping?

Luxe camping op de Veluwe

Komt u luxe kamperen op De Pampel? Wij kijken uit naar uw komst. 

Luxe kamperen is ook wel bekend als glamping, de samenvoeging van glamorous camping. Dankzij faciliteiten als privé sanitair is kamperen met uw eigen camping of tent bij ons al bijzonder comfortabel, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor één van onze luxe vakantiehuisjes of safaritenten, ook wel lodges genoemd. 

Ontdek de mogelijkheden van glamping op De Pampel

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!