Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Herfstvakantie Veluwe

Even er tussenuit met de herfstvakantie op de Veluwe... wat een heerlijke periode om er nog even op uit te trekken in eigen land. Om het compleet te maken blijft u dan natuurlijk ook een nachtje logeren zodat u echt weg bent. En natuurlijk kunnen wij de Veluwe aanbevelen als bestemming. De herfst is elk jaar weer zo'n mooi seizoen met de verkleurende bomen, bloeiende hei en prachtige luchten. 

Vier bij ons uw herfstvakantie op de Veluwe 

Op camping de Pampel is het tijdens uw herfstvakantie op de Veluwe goed vertoeven. Rustiger dan in het hoogseizoen, maar zeker zo gezellig. Kiest u voor kamperen of gaat u voor wat meer luxe in een fijne accommodatie? Wat uw voorkeur ook is, bij ons kunt u altijd terecht!

Herfstvakantie boeken

Wandelen en fietsen op de Veluwe

Wilt u fijn een goed boek lezen of actief aan de slag tijdens een fietstocht of wandeling op de prachtige Veluwe? Natuurlijk kunt u ook een baantje trekken in ons overdekte zwembad en drinkt u een lekker kopje koffie in het restaurant.

Herfstvakantie op de Veluwe

In oktober dient de herfst zich aan op de Veluwe. De bladeren beginnen al iets te verkleuren en de heide staat prachtig in bloei. Een wandeling of fietstocht op de Veluwe is dan ook zeer de moeite waard. Begin september is ook de periode dat de bronst van de edelherten in volle gang is.

Het is zeer de moeite waard om dit spektakel van dichtbij te ervaren. Ook de dagen worden korter en het kan 's avonds en 's nachts al best wat frisser zijn. Vergeet dus zeker niet een warme trui en kacheltje mee te nemen naar de camping! Houdt u van wandelen? Sta dan ook eens extra vroeg op om al vroeg over de Veluwe te wandelen. Vroeg op de dag is de heide soms nog geheel in nevelen gehuld wat een prachtig plaatje geeft.

Deze nazomer heet Camping de Pampel in Hoenderloo u van harte welkom! Informeer ook naar ons aantrekkelijke septemberarrangement of ons nazomerarrangement voor september en oktober! 

Bekijk herfstarrangement

Herfstvakantie op de Veluwe

Wat kunt u op de Veluwe doen in de herfstvakantie?

  • Paddestoelen zoeken: ga op ontdekkingstocht in het bos en vind paddestoelen
  • Fietsen
  • Maak een herfstwandeling
  • Fotograferen: de herfst is zeer fotogeniek en u kunt prachtige foto's maken op de Veluwe
  • Creatief aan de slag: verzamel herfstbladeren voor een herfstketting, maak poppetjes of een spinnenweb van kastanjes of gebruik herfstmateriaal uit het bos voor andere creatieve ideetjes. Zoek op Google of Pinterest voor meer ideeën, zoals bij Woontijdschrift.
  • Bezoek een sauna in de omgeving, zoals de Veluwse Bron
  • Geniet van de kunst in het Kröller Möller Museum

Gaat u deze herfst op zoek naar dat gouden randje van de Veluwe? Boek dan nu uw verblijf in één van onze aangename accommodaties. Hier komt u heerlijk thuis na de avonturen op de Veluwe en kunt u aan de slag met uw creativiteit of gewoon lekker een boek lezen of spelletjes spelen. 

Herfstvakantie Veluwe boeken

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!