Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

Last minute Nederland

Het is mooi weer en het begint te kriebelen. Misschien toch nog even last-minute erop uit? Last-minutes worden steeds populairder en dat vinden wij niet vreemd. Nederland is zo mooi en er is zoveel te ontdekken in Nederland. Een last-minute Nederland is hiervoor uitermate geschikt.

Wilt u op last minute vakantie in Nederland? Waarom dan geen vakantie bij de Pampel? Camping de Pampel is centraal gelegen in Nederland, waardoor u binnen de kortste keren van uw last minute vakantie kunt genieten. Omgeven door de Veluwe begint u aan een vakantie vol ontspanning en rust. Als u éénmaal op vakantie bent geweest in de Veluwe, dan zult u niet snel een rustgevendere omgeving tegenkomen. Voor een geslaagde vakantie hoeft u Nederland niet te verlaten, dat willen wij u graag bewijzen op onze camping. Komt u ook last minute vakantie vieren op onze camping?

Last minute Nederland reserveren

Wilt u een last minute in Nederland boeken? U kunt bij ons online reserveren. Wilt u meer weten over onze beschikbare last minutes in Nederland, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 055 - 378 17 60 of te mailen naar info@pampel.nl. U bent bij ons van harte welkom. Geniet snel van uw welverdiende vakantie op camping De Pampel.

Last minute Nederland

Waarom kiezen voor Camping de Pampel?

  • Midden op de Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden in Nederland
  • Zowel voor de kampeerder als voor het huren van een bungalow
  • Volop faciliteiten op de camping, incl. buitenzwembad en speeltuin
  • Kindvriendelijke camping waar ook de oudere vakantieganger zich helemaal thuis voelt

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!