Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Zomervakantie 2019

Wordt de zomer van 2019 net zo zonnig en warm als die van 2018? Op de Veluwe bent u in elk geval verzekerd van een heerlijk plekje om de zomervakantie 2019 door te brengen. Afkoelen in de bossen van de Hoge Veluwe, een duik in ons fijne zwembad of in één van de recreatieplassen in de omgeving, er is genoeg te doen voor jong en oud op De Pampel.

zomervakantie 2019

Uw Zomervakantie 2019 bij de Pampel

Ondanks dat de zomervakantie 2019 nog ver weg lijkt, is het heel verstandig om nu alvast uw keuze voor uw vakantie te maken. Veluwe Vakantieparken De Pampel is door de ANWB onderscheiden met 5 sterren en wordt door onze gasten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,2. Hier zijn we erg trots op, maar dit betekent ook dat veel mensen al heel vroeg in het jaar hun zomervakantie 2019 bij ons boeken, want als je eenmaal een camping hebt gevonden waar je echt vakantie viert dan wil je daar ieder jaar naar terug.

Wij raden iedereen aan om hun zomervakantie 2019 ruim op tijd te boeken. Zo bent u ervan verzekerd dat ook u een top vakantie beleeft bij vakantiepark de Pampel.

Boek nu uw zomervakantie 2019

Zomervakantie bij 5 sterren camping de Pampel.

Camping de Pampel is door de ANWB onderscheiden met 5 sterren, dit is de hoogst haalbare beoordeling die een camping van de ANWB kan krijgen. Maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is de beoordeling van onze gasten. Door leden van de ANWB worden wij beoordeeld met een rapportcijfer van 8,2 en op review website Zoover met een 8,0. Deze rapportcijfers krijgen wij natuurlijk niet zomaar.

Wanneer u uw zomervakantie 2019 boekt bij de Pampel kunt u uiteraard de best mogelijke service en gastvrijheid verwachten. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die een topcamping te bieden heeft.

Op ons park vindt u onder andere:

โœ“Privé sanitair

 โœ“Restaurant

 โœ“Snackbar

 โœ“Supermarkt

 โœ“Gratis wifi

Bekijk hier alle faciliteiten van ons park

Wilt u ook verzekerd zijn van een fantastische zomervakantie 2019? Boek dan nu. U bent van harte welkom.

Zomervakantie 2019 boeken.

 

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!