Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Uw ruime kampeerplaats

Zomervakantie 2018

De zomervakantie 2018 komt er weer aan en het is dan ook het juiste moment om op zoek te gaan naar een leuke camping. Veluwecamping De Pampel is een ideale vakantiebestemming voor jong en oud. Hier kunt u optimaal genieten van elkaar, rust, ruimte en leuke activiteiten!

Genieten van de zomervakantie 2018

Bijna iedereen leeft toe naar de zomervakantie. De tijd van het jaar waar u samen met uw gezin kunt genieten en er even tussenuit kunt gaan. Tijdens de zomervakantie kunt u met het gezin leuke activiteiten ondernemen, maar ook even lekker bijkomen. De Pampel is uitermate geschikt om te kamperen of een leuke accommodatie te huren. Het ultieme vakantiegevoel beleven jullie hier.

reserveren

Vakantie op de Veluwe

Nederland kent ontzettend veel mooie plekken en leuke activiteiten. Een vakantie in eigen land heeft veel voordelen en is voor veel mensen dan ook een ideale vakantiebestemming. Het prachtige vakanitepark De Pampel is hét vakantiepark Veluwe met een locatie midden op de Veluwe. Hier kunt u genieten van een schitterende vakantie op de Veluwe. De Veluwe staat bekend om de prachtige natuurgebieden, maar biedt ook een goede uitvalsbasis voor activiteiten en steden in de omgeving.

Vakantie uitjes

Vanaf Vakantiepark De Pampel kunt u vele da attracties en culturele uitjes  beleven. Zo kunt u in de omgeving van De Pampel naar de dierentuin, dolfinarium, openlucht museum, Burgers Zoo, Klimbos Veluwe en bijvoorbeeld Paleis ’t Loo. Er zijn genoeg uitstapjes te doen tijdens uw zomervakantie 2018 op De Pampel. Zowel voor jong en oud is hier veel te beleven. Bekijk ook de evenementen in de buurt.

Faciliteiten Vakantiepark De Pampel

Niet alleen in de omgeving van De Pampel is genoeg te doen, ook op de Veluwecamping is veel vermaak te vinden. Zo kunnen de kinderen klauteren in de Speelburcht of waterpret beleven in de zwembaden op onze kindercamping Veluwe. Daarnaast zijn er verschillende sportfaciliteiten, een gaaf recreatieprogramma en een theater. Op de camping vindt u ook een gezellig restaurant, snackbar, supermarkt en een leuk Hertenbos.

Het leukste animatieprogramma

In de zomervakantie 2018 biedt onze camping Veluwe ook weer het leukste animatieprogramma aan. Rikkie komt samen met zijn vriendjes weer de camping onveilig maken. Het animatieprogramma wordt op Zoover beoordeeld met maar liefst een 8,9! Komen jullie ook veel activiteiten zomervakantie beleven?

Kamperen of verhuren

Bent u een kampeerliefhebber? Dan bent u in goede handen op Veluwecamping De Pampel. In een bosrijke omgeving kunt u terecht met uw tent of caravan op onze ruime kampeerplaatsen. U kunt ook genieten van iets meer luxe met een privé sanitair bij uw kampeerplaats.

Naast ruime kampeerplaatsen, bieden we ook de leukste slaapplekken aan die u kunt reserveren. Echt bijzonder overnacht u in onze Boomstamhutten, maar ook in onze Boerderij Vakantiehuisjes kunt u uitstekend terecht. U ervaart direct een gezellig, knus en sfeervolle verblijfplaats.

Boek direct uw zomervakantie 2018

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl