Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Speciaal arrangement meivakantie

Wild kijken tijdens de Meivakantie!

De Meivakantie staat alweer bijna voor de deur en op De Veluwe zijn weer volop activiteiten te beleven! Met het mooie weer van de afgelopen dagen gaat de natuur volop zijn gang en viert de lente hoogtij. Wist u dat er alweer tal van leuke activiteiten worden georganiseerd voor de hele familie? Wij zetten de leukste voor u op een rijtje. Alle activiteiten beleven vanaf uw vakantieadres midden op de Veluwe?

Boek dan nu uw meivakantiearrangement!

Beleef het natuurtheater

Tussen Ugchelen en Hoenderloo ligt het Natuurtheater: een echte skybox voor wildspotters! Je kijkt uit over een wildakker, waar zwijnen, herten en reeën graag komen om van het gras te eten dat hier is ingezaaid. Onderaan de heuvel is een zoelplaats – een ondiep meertje, waar het wild uit drinkt of een bad neemt.

Wilt u deze dieren live ontdekken? Ga dan mee wild spotten met Staatsbosbeheer! Kom veel te weten over de dieren die leven op de Veluwe, betreed muisstil het stiltegebied en spot de grootste 5 dieren van de Veluwe in het verscholen Natuurtheater! De natuurtheater excursies zijn altijd razend populair. Boek daarom nu alvast uw vakantie en verzeker u van deelname!

Huifkartochten

Op het ritme van de rustige tred van de paarden gaat u door uitgestrekte eeuwenoude bosgebieden en over heide- en zandverstuivingen. Onze ervaren koetsier laat u de mooiste plaatsen zien in deze unieke natuurgebieden. In de tussentijd luistert u naar de verhalen van de ervaren koetsier.

Leuk voor kinderen is het zeker ook, want zij mogen om de beurt plaatsnemen naast de koetsier op de bok! Beleef een ouderwetse huifkartocht dwars door de natuur. De huifkartochten starten weer vanaf de meivakantie en u kunt vanaf Camping de Pampel en ´t Schinkel zo opstappen.

Geniet van onze faciliteiten!

Om uw vakantie zo prettig mogelijk te maken, zorgen we voor vele voorzieningen. Zo kan je genieten van een hapje en drankje bij het restaurant of snackbar, of zelfs wat te eten kopen in onze supermarkt! De kinderen kunnen zich uren vermaken met de speeltuin, foto's delen met gratis wifi, en genieten van volop waterpret. Zelfs met slecht weer in het overdekte zwembad!

Animatie op de camping zelf

Ook is ons animatieteam weer volop aanwezig om met de kinderen de leukste activiteiten te ondernemen. Gaat uw kind of kleinkind ook mee op pad met het Big Five team en Rikkie en zijn vriendjes?

Combineer deze workshops met een verblijf of Camping de Pampel en boek direct uw meivakantie arrangement!

Het meivakantie arrangement:

Boek direct!

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!