Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Vakantiehuisjes Veluwe

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe? Op Camping de Pampel kunt u gezellig kamperen op de Veluwe. Verblijft u liever in meer luxe en comfort? Ook dat kan! Bij De Pampel kunt u verschillende vakantiehuisjes op de Veluwe reserveren. Er is altijd een vakantiehuisje op de Veluwe die bij u past! 

Sfeervolle vakantie

Onze vakantiehuisjes op de Veluwe zijn uniek en sfeervol. Bij De Pampel kunt u de vakantie doorbrengen in boerderijachtige accommodaties. De unieke uitstraling maakt onze vakantiehuisjes op de Veluwe sfeervol en karakteristiek. De boerderijen zijn er in een 4-, 6- en 8 persoons type en allemaal comfortabel ingericht.

Interieur

Wij hebben onze vakantiehuisjes op vakantiepark Veluwe ingericht naar de wensen van de vakantieganger van vandaag. U vindt dan ook veel luxe in de accommodaties! Geniet bijvoorbeeld van een vaatwasser, boxspringbedden, een magnetron, een koelkast en een Senseo-apparaat . De vakantiehuisjes zijn 55 vierkante meter groot waardoor u voldoende ruimte hebt.

Terras

De vakantiehuisjes op de Veluwe hebben een eigen terras met tuinmeubilair en een karakteristiek uiterlijk, met een 'rieten' dak en rood–witte luiken. Hier kunt u genieten van de rust en de ruimte om u heen.

Boek

 

Vakantiehuisjes Veluwe

Slapen in een boomstam

Naast onze "normale" vakantiehuisjes, kunt u uw vakantie ook extra bijzonder maken met een onvergetelijke ervaring in een boomstam. Deze boomstammen zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. De boomstam accommodaties vindt u nergens anders. Een bijzonder vakantiehuis op de Veluwe boekt u alleen bij De Pampel!

Bekijk de boomstam

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!