Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Op vakantie in 2020

Op vakantie in 2020? Kom naar Veluwe Vakantiepark 'De Pampel'. De Pampel is een unieke vakantieplek op de Veluwe. Met prachtige uitzichten, geweldige natuur maar ook de leukste faciliteiten heeft u hier gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in 2020! Nieuwsgierig wat er allemaal te beleven is op Veluwe Vakantiepark 'De Pampel'?

Waterpret tijdens uw vakantie in 2020

Allereerst beschikt 'De Pampel' over een ruim aanbod aan waterpret. Er is namelijk een overdekt zwembad, een buitenbad en een peuterbad. Iedereen kan dus altijd heerlijk zwemmen. Het overdekte zwembad heeft een mediterraans uiterlijk, wat voor een tropische sfeer zorgt. De overdekking kan van het zwembad geschoven worden om zo het buitenbad te creëren. Op de hete zomerdagen is het dan heerlijk genieten op en rondom het buitenbad. Neem een frisse duik, glij van de glijbaan of rust lekker uit op een van de ligbedden.

Waterpret voor de kleintjes

Ook de allerkleinsten kunnen tijdens hun vakantie in 2020 van het zwembad genieten. Er is namelijk een nieuw peuterbad aangelegd. In dit bad kunnen de kids lekker kliederen met water. Er zijn waterkanonnen, speeltoestellen en een leuke glijbaan. Zie uw kind hier maar eens weg te krijgen!

Vakantie 2020

 

Vakantie 2020 Veluwe

Activiteiten op de Veluwe

Natuurlijk hoeft u niet de hele dag aan het zwembad te liggen. U kunt ook genieten van de prachtige natuur rondom het vakantiepark. De Veluwe heeft namelijk ontzettend veel te bieden als het op recreatie aankomt. Bezoek bijvoorbeeld het Kröller-Müller museum. Dit bekende museum, dat een groot aanbod aan werken van Vincent van Gogh tentoon stelt, is makkelijk te bereiken tijdens een wandeling of fietstocht over de Veluwe.

Leen een fiets

U kunt ook gemakkelijk een fiets huren op de Veluwe tijdens uw vakantie in 2020. Nationaal Park de Hoge Veluwe heeft verschillende fietsen te huur. Dat betekent dat u niet hoeft te slepen met uw eigen fiets, maar deze gemakkelijk kunt huren in het nationale park.

Boek nu uw vakantie voor 2020

Natuurlijk is er nog veel meer leuks te doen en te ontdekken op Veluwe Vakantiepark 'De Pampel'. Er is veel recreatie, er zijn leuke en goede voorzieningen en er is nog veel meer te ontdekken. Teveel om op te noemen. Reserveer daarom nu uw vakantie voor 2020 en ontdek zelf wat 'De Pampel' te bieden heeft.

Reserveer nu uw vakantie 2020

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!