Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

Boek uw vakantie en ontvang een unieke Goodiebag

Een verblijf op de Veluwe is dit jaar nóg leuker!

Dit jaar ontbreekt het u als gast helemaal aan niets bij een verblijf op één van de Veluwe Vakantieparken. U krijgt namelijk bij elke vakantieboeking van 3 nachten of meer op één van onze parken een heuse goodiebag met daarin allerlei tips om de Veluwe te ontdekken. En dat maakt uw verblijf nóg leuker!

Op Vakantiepark de Pampel vindt u bijzondere verhuuraccommodaties en ruime kampeerplaatsen. Wist u dat u bijvoorbeeld de nacht kunt doorbrengen in een Boomstam!? Bij de Veluwe Vakantieparken slaapt u op plekken waar u niet eerder heeft geslapen! Bij het kamperen heeft u de keuze uit standaard kampeerplaatsen tot kampeerplaatsen met privé sanitair. De combinatie met de goodiebag maakt een vakantie bij Veluwe Vakantieparken nóg leuker!

Boek uw vakantie bij de Pampel

De Veluwe bucketlist in een goodiebag

Een verblijf bij Veluwe Vakantieparken staat garant voor de ultieme Veluwe ervaring. En wij helpen u graag op weg om de leukste uitjes en de beste belevingen van de Veluwe te ontdekken aan de hand van onze goodiebag.

Wij hebben zorgvuldig alle ingrediënten voor een unieke Veluwe-beleving samengesteld in deze handige en leuke goodiebag. Deze zit boordevol echte Veluwse activiteiten die u zeker niet mag missen tijdens uw verblijf bij Veluwe Vakantieparken: een heuse bucketlist! Een verblijf op de Veluwe kan met uw persoonlijke bucketlist niet lang genoeg duren.

Dit zit er onder meer in de Veluwe goodiebag:

  • Toegangsbewijs voor 2 personen tot brouwerij Veluws Schavuyt incl. bierproeverij
  • Uniek Veluwe magazine To Inspire (ter waarde van € 9,95)
  • Korting op het CODA Museum in Apeldoorn
  • Wandelverrassing
  • Kans op een betaalpas met 3 gratis spoelingen voor de Thetford Machine
  • Kans op een rondleiding door de Thetford fabriek
  • Nog veel meer…

De inhoud is verpakt in een luxe goodiebag, waarmee u voortaan ook uw boodschappen eenvoudig kunt meenemen. De goodiebag is natuurlijk in onze vakantiesferen gethematiseerd, zodat u zich ook thuis nog in Veluwse sferen waant. De Veluwe goodybag wordt automatisch voor u gereserveerd tijdens uw boeking. De goodybag heeft een waarde van maar liefst €29,95. Beleef ook de ultieme Veluwe ervaring!

Ontvangt u graag nóg meer tips voor tijdens uw verblijf? Spreek gerust één van onze medewerkers aan. Zij helpen u graag.

Boek uw vakantie bij de Pampel

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!