Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Op vakantie in september

Nog zin in een fijne vakantie in eigen land in de maand september? Dan is een vakantie op de Veluwe zeker de moeite waard.

Midden op de Veluwe vindt u onze mooie camping met luxe kampeerplaatsen en comfortabele verhuuraccommodaties. Vaak is het in september nog lekker weer en is het dan ook zeker de moeite waard om er nog even lekker op uit te trekken voor de winter weer aanbreekt.

Op vakantie in september

Waarom op vakantie in september?

  • de tarieven zijn een stuk lager en het is rustiger op de camping. Ook voor 65+ of gezinnen met kleine kinderen is het nog lekker om erop uit te trekken.
  • de Veluwe is in september een prachtig natuurgebied.
  • er zijn leuke evementen in de omgeving die u kunt bezoeken, vraag voor informatie bij onze receptie

September op de Veluwe

In september dient de herfst zich aan op de Veluwe. De bladeren beginnen al iets te verkleuren en de heide staat prachtig in bloei. Een wandeling of fietstocht op de Veluwe is dan ook zeer de moeite waard. Begin september is ook de periode dat de bronst van de edelherten in volle gang is. Het is zeer de moeite waard om dit spektakel van dichtbij te ervaren. Ook de dagen worden korter en het kan 's avonds en 's nachts al best wat frisser zijn. Vergeet dus zeker niet een warme trui en kacheltje mee te nemen naar de camping! Houdt u van wandelen? Sta dan ook eens extra vroeg op om al vroeg over de Veluwe te wandelen. Vroeg op de dag is de heide soms nog geheel in nevelen gehuld wat een prachtig plaatje geeft.

Deze nazomer heet Camping de Pampel in Hoenderloo u van harte welkom! Informeer ook naar ons aantrekkelijke septemberarrangement of ons nazomerarrangement voor september en oktober! 

Vakantie Naseizoen

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!