Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Paardrijden

De omgeving van camping de Pampel leent zich perfect voor een ritje te paard. Lees hier waar u onder andere terecht kunt.

Paardrijden op de Hoge Veluwe

In het Nationaal Park is een uitgebreide keuze aan ruiterpaden, een stelsel van ongeveer 45 kilometer lang met 13 knooppunten. Het is daarom ook mogelijk om een eigen route uit te stippelen. Kies voor de ingang bij Schaarsbergen, hier kunt u namelijk bij Stal Mansour een paard huren (enkel met deskundige begeleiding en voor gevorderde ruiters). Tijdens een tocht over de Hoge Veluwe kan het goed zijn dat u wilde dieren tegenkomt. Wild zal minder snel vluchten als mensen te paard zitten.

De Krimhoeve

Dit Ruitersportcentrum in Hoenderloo richt zich naast de professionele ruiter ook op amateurs die van de paardensport willen genieten. De Krimhoeve organiseert individuele buitenritten (één tot drie ruiters en onder begeleiding van een instructeur). De 2 à 3-uur durende tochten vinden plaats in de bosrijke omgeving van Hoenderloo op op het Park de Hoge Veluwe. 

Manege Voorst in Klarenbeek

Op ongeveer 20 minuten van de camping ligt deze manege, waar u tijdens een buitenrit te paard kunt genieten van de prachtige omgeving. Kies voor een rondje Bussloo, een tocht van ongeveer anderhalf uur, of voor de grote buitenrit Ekebey die ongeveer 2,5 uur zal bedragen. 

Terug naar overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!