Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Camping de Pampel beloond vanwege duurzaamheid

Geplaatst: 11-10-2016

Afgelopen donderdag werden wij beloond met de Apeldoorn Business Award vanwege ons duurzame beleid. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Een extra motivatie om door te gaan op de huidige weg! Wil jij ook beleven hoe duurzaam Camping de Pampel is?

Op donderdag 6 oktober ging Camping de Pampel er vandoor met de titel ‘winnaar Apeldoorn Business Award’ in de categorie Toerisme. Daarmee wordt het Veluwse bedrijf beloond voor de inspanningen om het bedrijf zo duurzaam mogelijk en milieuvriendelijk te exploiteren.

Door op de goede weg

Arno Uithol van De Pampel: “We vinden het een enorme eer om deze Award te mogen ontvangen, juist omdat duurzaamheid binnen ons bedrijf een belangrijk speerpunt is. Na het keurmerk Green Key goud is deze prijs voor ons een erkenning dat we nog steeds op de goede weg zijn! In alle nieuwe ontwikkelingen proberen we rekening te houden met duurzaamheid. Zo ook met de uitbreiding van ons nieuwe kinderbad waarbij we onze unieke locatie ook niet uit het oog zijn verloren. Het gehele bad is opgericht in Veluwse sferen, het water wordt verwarmd met zonne-energie.” Daarnaast waardeerde de jury de investeringen en doorontwikkeling van het bedrijf.

Juryrapport

De 9 officiële jurycriteria bestonden uit resultaat, stabiliteit, innovatie, duurzaamheid, personeelsbeleid, samenwerkingen, bijdrage aan Apeldoorn, toekomstbestendigheid en onderscheidend vermogen. De jury memoreerde onder andere het duurzaam ondernemen en waardeert Camping de Pampel vanwege de doorontwikkeling en investering in unieke accommodaties. Camping de Pampel streed in de laatste ronde samen met vakantiepark Landal Miggelenberg en evenementenbureau Classic Events.

Wil jij ook beleven hoe duurzaam Camping de Pampel is? Boek dan nu! 

Nieuws overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!