Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Nieuw zwembad de Pampel

Zoals de vaste vakantiegast van VeluweCamping de Pampel wel weet, investeren wij elk jaar in verbeteringen op onze camping. En dit jaar komt er iets waar heel veel mensen zeker blij van worden. Er wordt namelijk een spiksplinternieuwe 15 meter lange glijbaan bij ons zwembad geplaatst. Dat wordt dus nog meer waterpret in en rondom het zwembad.

Nieuwe glijbaan de Pampel

Uiteraard hebben we alvast enkele 3D beelden hoe het er deze zomer uit zal zien in ons zwembad en wij kunnen al bijna niet wachten tot het zover is. De glijbaan wordt maar liefst 15 meter lang en wordt geplaatst in ons overdekte zwembad, waar bij mooi weer natuurlijk de kap af gaat en u ook buiten van de glijbaan kunt. De glijbaan is geschikt voor alle leeftijden.

Nieuwe glijbaan de Pampel

Overigens plaatsen wij in 2017 niet alleen een nieuwe glijbaan op de Pampel. Ook op onze camping 't Schinkel verschijnt dit voorjaar een nieuwe glijbaan die nog een stukje langer is, namelijk 25 meter. Lees hier meer over de glijbaan op camping 't Schinkel.

Over Camping de Pampel

Zoekt u een mooie camping op de Veluwe waar u kunt genieten van rust en ruimte, maar waar het tegelijkertijd enorm gezellig is? Dan is camping de Pampel in Hoenderloo echt iets voor u! Midden in de natuur is onze camping een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes op de Veluwe waar u in elk seizoen kunt genieten van natuur, cultuur en alle andere ingrediënten die nodig zijn voor een heerlijke vakantie.

Onze camping heeft ruime staanplaatsen waar u luxe kunt kamperen, maar ook staan er verspreid over de camping gezellige accommodaties die wij verhuren. Heeft u dus geen eigen kampeermiddel maar wilt u wel de gezelligheid van de camping? Ook dan heeft Camping de Pampel alle mogelijkheden voor u!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!