Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

In de meivakantie naar de camping op de Veluwe

Ga jij mee knutselen met Hennie Havik?

Over een paar dagen is het al zover: de meivakantie start! Komen jullie ook een paar dagen op de Veluwe vakantie vieren? Onze kanjers staan weer klaar met het leukste animatieprogramma! Benieuwd wat we allemaal gaan doen?

Ontmoet Rikkie en zijn vriendjes

Sinds vorig jaar beleeft Rikkie met zijn vriendjes Rudolf het hert, Vickie de Vos, Evert het everzwijn, Eva de eekhoorn en Hennie havik de leukste avonturen op de Veluwe. En er is nog heel veel te ontdekken!

Rikkie is opgegroeid midden op de Veluwe en is een echt buitenkind. Tijdens zijn vele trektochten en survivals heeft hij heel veel geleerd en zijn ervaringen deelt hij graag met zijn vriendjes. Wat dacht je van knopen leggen, kompas lezen, hutten bouwen of vuur maken? Speuren hoort bij survivalen en Rikkie speurt naar van alles en nog wat! Hij kent de omgeving van De Pampel op zijn duimpje en maakt er de leukste avonturen mee.

Verdien een heus paspoort

Wat dacht je van een echte Rikkie knutselen? Of de big 5 game waarin je op zoek gaat naar de leukste dieren op de camping! Vanaf de meivakantie is het weer mogelijk om samen met Rikkie en zijn vriendjes avonturen te beleven in het eigen bos van camping de Pampel. Deelnemende kinderen kunnen met elke activiteit stempels in hun paspoort verdienen en zo een echte Veluwse held worden!

Meivakantie Camping Veluwe

Kom jij ook de grootste lol beleven? Bekijk het hele programma voor de eerste week meivakantie (link) en de tweede week meivakantie (link). Oja en ook vanuit Natuurlijk Hoenderloo zijn er weer volop activiteiten, waaronder het wild kijken, natuurtheater en huifkartochten (https://www.pampel.nl/weginmei). Dus je hoeft je niet te vervelen!

Boek nu jouw meivakantie

Meivakantie Camping Veluwe

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!