Menu Arrangementen
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Kamperen met privé-sanitair op de Veluwe

Meivakantie 2023 boeken

Ook zoveel zin om in de meivakantie op vakantie te gaan? Kom dan lekker naar Veluwecamping De Pampel in de meivakantie! 

Of u wilt kamperen of een huisje wilt huren, bij Veluwecamping de Pampel geniet u zeker van een heerlijke vakantie! Kom met de kinderen, met uw partner of boek samen met vrienden een plekje, het is voor iedereen een feest op onze camping. Wij zijn een camping en glamping in 1, waardoor u veel keus heeft hoe uw verblijf tijdens de meivakantie eruit gaat zien. 

Bekijk beschikbaarheid meivakantie

Jouw meivakantie in 2023 boeken? 

Wil jij alvast jouw meivakantie voor 2023 boeken? Bij ons heb je veel keus. Stap 's ochtends uit jouw eigen tent, caravan of camper uit en geniet gelijk van de sfeer die je tegemoet komt. Dát is de unieke ervaring die u bekend over zal komen als kampeerder. Wat is er nu mooier dan deze meivakantie er lekker op uit trekken met het hele gezin naar de Veluwe.

Camping De Pampel is de ideale camping om deze meivakantie gezellig met het gezin te komen kamperen. Het zult u aan niets ontbreken!

Tijdens de meivakantie kunt u kiezen uit verschillende kampeerplaatsen, van basis tot erg luxe en van alles daar tussenin. De boskampeerplaats is ideaal als u graag wilt genieten van de bosrijke omgeving én van uw privacy. Hier staat u namelijk tussen de bomen. U heeft een stroomaansluiting van 6 ampère die u kunt upgraden naar 10 ampère. Bij onze gewone kampeerplaatsen kunt u kiezen voor een plekje op een groot veld of een plek met afscheiding.

Ook hier heeft u een stroomaansluiting van 6 ampère, waarbij je ervoor kunt kiezen dit naar 10 ampère te verhogen. Uiteraard hebben we ook veel comfortplaatsen voor u beschikbaar. Hier beschikt u niet alleen over een stroomvoorziening van 6 of 10 ampère, maar heeft u ook een eigen wateraansluiting en riolering. 

Bekijk hier alle kampeerplaatsen

Meivakantie boeken

Voor de kampeerplekken geldt dat u altijd gebruik kunt maken van Saniplaza, ons verwarmde sanitaire gebouw. Omdat we natuurlijk van onze bosrijke omgeving houden en die graag willen behouden, is het Saniplaza erg duurzaam. Voorzien van vloerverwarming en een groen mosdak combineert het Saniplaza duurzaamheid met comfort. Hier kunt u lekker warm douchen, naar het toilet gaan en afwassen. 

Luxe kamperen: privé sanitair op uw kampeerplaats

Wilt u toch wat meer luxe tijdens uw meivakantie in 2023? Dan kunt u kiezen uit 2 andere soorten kampeerplekken. Bijvoorbeeld een kampeerplaats met eigen sanitair. Uw privé sanitair bestaat uit wastafel, toilet en douche. Verder heeft u een stroomaansluiting van 6 ampère en een eigen wateraansluiting en riolering.

Echt luxe kamperen doet u natuurlijk met glamping. Op de kampeerplekken met eigen sanitair kunt u al erg luxe kamperen. Wilt u nog net wat extra tijdens de meivakantie, dan kunt u een van onze glampingaccommodaties boeken. In die lodges heeft u een compleet ingerichte keuken, een toilet en slaapt u in lekker zachte bedden. 

Meivakantie Veluwe boeken

Geniet van onze fantastische faciliteiten

Tijdens de meivakantie worden er diverse leuke, stoere en spannende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kunnen de kids komen knutselen en naar verhaaltjes in het theater luisteren. Oudere kinderen kunnen met diverse sport- en spelactiviteiten meedoen. Ons recreatieteam maakt er elke meivakantie weer een feestje van!

Natuurlijk kunt u tijdens de meivakantie ook gebruik maken van alle faciliteiten op Veluwecamping De Pampel. Uniek is ons grote, overdekte speelparadijs Speelburcht. Een ander hoogtepunt voor kinderen is het hertenbos waar ze herten van dichtbij kunnen bewonderen. Komen jullie ook gezellig langs?

Speelburcht Pampel

Bent u op zoek naar een camping om lekker vakantie te vieren tijdens de meivakantie, dan bent u bij Veluwecamping De Pampel aan het juiste adres!

Arrangement meivakantie

Het arrangement houdt in dat u een kampeerplaats voor 2 personen boekt met 6 ampère elektriciteit en gratis onze sanitaire gebouwen kunt gebruiken. De prijs is inclusief milieutoeslag en toeristenbelasting. 

Al vanaf € 343,-. Voor 3 of meer personen betaalt u een kleine toeslag. Kiest u voor een upgrade van de stroomvoorziening tot 10 ampère? Ook dat kost ietsje meer. 

Arrangementen meivakantie

Fijne faciliteiten 

En het mooie is, alle faciliteiten zijn geopend! Ook Aartje is er! Wij hebben het leukste arrangement van de Veluwe! Wilt u er een dagje uit? Of wilt onze prachtige omgeving op de fiets of te voet verkennen? Er zijn tal van mogelijkheden!

Geniet van onze faciliteiten!

Om uw vakantie zo prettig mogelijk te maken, zorgen we voor vele voorzieningen. Zo kan je genieten van een hapje en drankje bij het restaurant of snackbar, of zelfs wat te eten kopen in onze supermarkt! De kinderen kunnen zich uren vermaken met de speeltuin, foto's delen met gratis wifi, en genieten van volop waterpret. Zelfs met slecht weer in het overdekte zwembad!

Animatie op de camping zelf

Ook is ons animatieteam weer volop aanwezig om met de kinderen de leukste activiteiten te ondernemen. Gaat uw kind of kleinkind ook mee op pad met het Big Five team en Rikkie en zijn vriendjes?

Combineer deze workshops met een verblijf of Camping de Pampel en boek direct uw meivakantie arrangement!

Uw meivakantie in 2023 boeken

Uw meivakantie in 2023 boeken? Dan zit u bij De Pampel helemaal goed. Wacht niet te lang met boeken voordat uw accommodatie of kampeerplaats weg is. Boek hieronder snel uw favoriete plek en we zien u graag in de meivakantie!

Boek nu jouw meivakantie

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2023
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!