Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Kerstvakantie op de Veluwe

Waar brengt u deze kerstvakantie door? Wij heten u van harte welkom op Camping de Pampel, een vakantiepark midden op de Veluwe waar in de laatste weken van het jaar heel veel te genieten valt. Kerst en/of Oud & Nieuw vieren in een comfortabele vakantiebungalow is natuurlijk extra bijzonder.

Zou er dit jaar, zoals op bovenstaande foto, weer sneeuw liggen tijdens de kerstvakantie op de Veluwe? Wij hopen er stiekem natuurlijk wel een beetje op. Maar wat de weersverwachting ook is, uw vakantie op ons vakantiepark zal zeker onvergetelijk zijn. De vakantieboerderijtjes op de Pampel zijn heerlijk comfortabel en wij nodigen u dan ook graag van harte uit voor een onvergetelijke Kerst op de Veluwe.

Bekijk de beschikbaarheid

In de winter is de Veluwe prachtig. Kom daarom in deze periode genieten van de omgeving en de gezelligheid met familie of vrienden. Onze sfeervolle bungalows in boerderijstijl zijn voorzien van alle comfort en daarmee een ideale plek om spelletjes te spelen, samen te eten en drinken, maar natuurlijk ook een mooie uitvalsbasis voor leuke uitstapjes op de Veluwe.

Kenmerken vakantiebungalows

Gedurende de winter zijn niet al onze accommodaties geopend, maar onderstaand vindt u een overzicht van de vakantiehuisjes op de Pampel die ook tijdens de Kerst geboekt kunnen worden.

Kerstvakantie Veluwe: weekendje of week weg?

De kerstvakantie is een heerlijke periode om er even lekker op uit te trekken met uw gezin. Alles is zo anders dan in de zomer en dat maakt het een totaal andere vakantie. Misschien valt er zelfs sneeuw of gaat het zo hard vriezen dat u kunt schaatsen. Maar in alle gevallen zal de winterse sfeer op de Veluwe u aangenaam verrassen. U verblijft op camping de Pampel in een luxe bungalow voor 4, 6 of 8 personen. De bungalows hebben een boerderijstijl en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Wij hebben zelfs wellness boerderijen met sauna en whirlpool. Over genieten gesproken...

Kerst vieren op de Veluwe

In de winter heerst er op de Veluwe een heel eigen, gemoedelijke sfeer. U kunt hiervan genieten tijdens een wandeling of fietstocht. Maar ook in steden als Apeldoorn of Arnhem is altijd wel iets te doen in deze periode. Het Openluchtmuseum is bijvoorbeeld een bezoekje waard en zo zijn er nog veel meer leuke plekjes om te ontdekken. Kijk zeker even op onze pagina over de omgeving met daarop veel handige informatie. Ook de medewerkers van Camping de Pampel informeren u graag over leuke uitstapjes.

Direct boeken?

Via onze website kunt u direct zien of de door u gewenste bungalow nog vrij is in de kerstvakantie en hier uw reservering maken. De familie Uithol en alle medewerkers van Camping de Pampel heten u van harte welkom en zorgen ervoor dat u een heerlijke kerstvakantie op de Veluwe tegemoet kunt zien.

Online kerstvakantie Veluwe boeken

 

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!