Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen & lastminutes

Giro in Apeldoorn!

Giro d'Italia komt naar Apeldoorn

Dit jaar start de Giro d’Italia in Apeldoorn en dat betekent een groots feest in Gelderland. De Giro d’Italia is de jaarlijkse wielerronde door Italië en staat ook wel bekend onder de naam Ronde van Italië. Het is een wielerwedstrijd die meestal 23 dagen duurt en waarin de wielrenners 21 etappes fietsen. De Giro d’ Italia is de nummer 2 wielerwedstrijd in de wereld en start dit jaar vanuit Apeldoorn. Na enkele etappes door Gelderland én Hoenderloo gaat het peloton richting Italië.

De Pampel kleurt Giro-roze

Ook Veluwe Vakantieparken kleurt Giro-roze en organiseert allerlei activiteiten om dit evenement te vieren. Onze camping staan tijdens de Giro helemaal in het teken van wielrennen met activiteiten voor de hele familie! En natuurlijk is er volop gelegenheid om het evenement live via tv te volgen en zijn er rondom de tijdritten volop activiteiten voor de hele familie.

De Giro d’Italia start op vrijdag 6 mei en de laatste ronde in Gelderland wordt gereden op zondag 8 mei. En omdat dit precies met Hemelvaart valt, organiseren wij tijdens het Hemelvaart arrangement allerlei activiteiten om het wielerevenement zelf te beleven! De echte wielerfanaten kunnen de drie Nederlandse etappes bekijken, de minder fanatieke supporters kunnen meedoen met onze speciale Giro activiteiten en natuurlijk genieten van de mooie en rustgevende omgeving.

Extra activiteiten tijdens het Hemelvaartsweekend!

Offroad Giro tourtocht voor stoere mannen

Een Giro tourtocht voor stoere mannen! Vergeet niet uw mountainbike mee te nemen voor een pittig offroad track dwars langs de mooiste plekjes van de Veluwe. U kunt natuurlijk ook bij ons fietsen huren.

Fietsspeurtocht voor het hele gezin

Er is een fietsspeurtocht voor het hele gezin: een speurtocht door het wandelbos van Camping de Pampel met allerlei leuke spelletjes en opdrachten tussendoor.

Skelterwedstrijd voor de kinderen

Speciaal voor de kinderen een Trekkertrekbaan voor de skelter. Net als bij echte trekkertrek hebben we een sleepwagen die over een rechte baan vooruit moet worden gesleept. Wie het snelst over de finishlijn komt, wint deze spannende wedstijd en krijgt een diploma.

Tourtocht live te volgen via tv-scherm in restaurant

Stevig fietsontbijt en/of lunchpakket

Tegen betaling en op bestelling verzorgen wij een stevig fietsontbijt of lunchpakket. 

Bekijk het complete parcours van de Giro 2016

U ziet het, Camping de Pampel bruist in het Hemelvaartsweekend en wij nodigen u van harte uit op onze camping om de start van de Giro van dichtbij mee te maken!

 

Boek nu uw Hemelvaart arrangement en beleef dit unieke fietsfestijn in eigen land!

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!