Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Ontdek onze camping Veluwe met zwembad

Bestaat de ideale vakantie voor u uit natuur, activiteiten en veel waterpret? Dan is een vakantie op onze camping Veluwe met zwembad iets voor u! Zodra u wakker wordt bevindt u zich in de natuur en in de directe omgeving van vele activiteiten. In ons buiten- en binnenzwembad kunt u de hele dag genieten in het water!

5-sterrencamping op de Veluwe

Camping De Pampel is een 5 sterren camping met vele aangename faciliteiten. De camping bevindt zich op de mooiste locatie op de Veluwe. Midden op de Veluwe in een bosrijk en groen gebied. Hierdoor kampeert u echt middenin de natuur. Vanuit onze camping kunt u vele culturele en sportieve activiteiten ondernemen. Daarnaast kunt u vele wandelroutes en fietstochten doen vanuit onze camping Veluwe.

Waterpret op onze camping Veluwe met zwembad

Onze camping behoort tot ANWB Topcamping. Dit is vooral te danken aan ons aangename binnen- en buitenzwembad met glijbaan. Hier kunt u heerlijk in het water plonzen. Lekker met de kinderen aan de rand van het zwembad zitten of spelen in het water. Onze camping met zwembad en glijbaan is dan ook erg populair bij jong en oud. Voor de allerkleinste hebben we ook een leuk peuterbad. Het peuterbad is nieuw en is geheel in de sfeer van de Veluwe met speeltoestellen van dieren. Naast het zwembad kun u heerlijk liggen op onze zonnebedden…het ultieme vakantiegevoel!

Camping Veluwe met zwembad

Camping Veluwe met zwembad

Luxe & diverse faciliteiten voor een topvakantie

Naast ons zwembad bieden we u nog veel meer faciliteiten aan om dé vakantie van uw leven te beleven. Zo kunt u bij ons iedere ochtend verse broodjes halen en boodschappen doen in de supermarkt voor al uw benodigdheden. De kinderen kunnen spelen in de knutselstal, het zwembad, de speeltuinen of de binnenspeeltuin in de vorm van een kasteel. Ook kunnen de kleintjes skelters huren of spelen in het spetterbos. Jullie kunnen samen sporten op de sportvelden of hertjes bekijken in het hertenbos. Iedere schoolvakantie staat ons enthousiaste animatieteam klaar voor de kinderen.

Meer over onze camping op de Veluwe

Komt u kamperen of huren?

Op onze camping Veluwe met zwembad kunt u verblijven op een grote kampeerplek met uw eigen tent of caravan. Daarnaast kunt u verblijven in onze comfortabele accommodaties. En wist u dat u samen met de kinderen een onvergetelijke vakantie kunt beleven in een boomstam?

Boeken!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!