Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Voor ieder wat wils!

Ontdek de mooiste camping op de Veluwe

Camping De Pampel is een prachtige camping op de Veluwe waar u alles vindt voor een complete vakantie. Op onze camping beleeft u gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel. De directe omgeving is rustig en natuurrijk. Wij zijn dan ook erg trots op deze locatie en zijn hier erg zuinig op. Waar mogelijk werken wij energieneutraal om het milieu te sparen. Onze sfeervolle camping op de Veluwe wordt zeer goed onderhouden en heeft veel mooie voorzieningen. Niet voor niets beoordeelde de ANWB ons met een 9,1 en zijn wij uitgeroepen tot Erkende Topcamping door de ANWB.

Voor een camping midden op de Veluwe is de natuur een belangrijke factor. Een vakantie op de Pampel is dan ook nooit hetzelfde en elk jaargetijde kent zijn geheel eigen charmes. Duurzaam omgaan met de natuur vinden wij bijzonder belangrijk en wij zijn dan ook trots op de Green Key die wij hebben ontvangen voor milieubewust ondernemen. In 2018 plaatsten wij nieuwe afvalcontainers die onze focus op duurzaamheid ook nog onderstrepen.

Camping op de Veluwe

Camping en Vakantiepark in één

Camping de Pampel ligt dichtbij Hoenderloo, een gezellige plaats op de Veluwe. Bij uw aankomst op de camping wordt u al welkom geheten door onze hertjes in de wei bij de ingang. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten en in de vakantie zorgt een animatieteam voor extra gezelligheid op de camping.

Op de Pampel is altijd iets te beleven, maar ook als u van rust houdt, vindt u bij ons de ruimte. Natuurlijk biedt de Veluwe dagelijks voldoende mogelijkheden voor uitstapjes, maar ook een dag op de Pampel is nooit hetzelfde. Naast onze ruime kampeerplaatsen hebben wij ook diverse verhuuraccommodaties zodat wij meer dan een camping zijn... Hierdoor is het bovendien mogelijk om het hele jaar door naar ons vakantiepark te komen. Met uw camper naar de Veluwe? Ook dan kunt u bij ons overnachten.

Ja, ik wil graag een reservering maken

Faciliteiten De Pampel

Camping De Pampel op de Veluwe heeft luxe, schoon en verwarmd (privé) sanitair. Er zijn mooie zwembaden voor jong en oud. Op onze camping op de Veluwe vindt u bovendien een sfeervol restaurant met een ruim zonneterras en een goed gesorteerde supermarkt. Onze camping heeft ook zeker aan uitgebreide speel-, sport- en recreatiemogelijkheden gedacht zodat jong en oud zich hier volop kunnen vermaken. Bekijk hier alle faciliteiten van onze Veluwecamping.

Elke dag feest voor de kinderen op onze camping op de Veluwe

Onze camping op de Veluwe heeft zorgt ervoor dat het elke dag een feest is om op de camping te verblijven. Zo is er een overdekte speelburcht en een knutselstal. Breng op onze Veluwecamping ook zeker een bezoek aan het TwinkelTheater, waar shows worden gegeven waar uw kids zeker van zullen genieten. Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zijn snel gemaakt en het zal nog lastig worden om de kinderen weer mee naar huis te krijgen aan het eind van de vakantie. 

Camping Veluwe

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl